Logo ArtSense

Logo ArtSense

If you’d like to try an alternative to classic porcelain and home decoration, then ArtSense is the perfect complement to your home.

Follow us

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Error: Contact form not found.

Search

a

Termeni și condiții

Site-ul web artsense.ro, denumit în continuare „artsense.ro”, este deținut și administrat de societatea comercială Vicaj S.R.L., cu următoarele date de identificare:

– Cod Unic de Inregistrare 45766750 – inregistrată la Registrul Comertului sub nr. J23/1581/2022

– sediul social in Sos. Bucuresti-Tărgoviște. 256A, Camera 1, Buftea, Ilfov, România.

– E-mail: contact@artsense.ro 

Navigarea pe site-ul artsense.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

Artsense.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si Conditiile de Utilizare, fara nicio notificare prealabila.

În cazul oricărei dispute sau dezacord între artsense.ro și Client, se vor aplica Termenii și Condițiile valabile la momentul Comenzii.

 1. Definiții

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul artsense.ro.

Client – persoana fizica/entitate juridica care plaseaza o Comanda.

Produse și Servicii – orice produs sau serviciu menționat în Comanda, care urmează să fie furnizat de către Vânzător Clientului.

Comanda – un document electronic care este o forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si de a efectua plata pentru acestea.

Vanzator – Vicaj S.R.L., cu urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 45766750, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/1581/2022 cu sediul social in Sos. Bucuresti-Tărgoviște. 256A, Camera 1, Buftea, Ilfov, România. E-mail: contact@artsense.ro

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Produsele și Serviciile, iar Clientul este de acord să cumpere, să primească și să efectueze plata pentru aceste Produse și Servicii.

Curier – orice persoană de drept public sau privat care furnizează servicii de curierat rapid.

Operator Logistic – orice persoană publică sau privată care prestează servicii de transport.

 1. Drepturi pentru proprietate intelectuala

Conținutul site-ului artsense.ro: imagini, texte, grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, brevete, mărci comerciale, este în întregime proprietatea Artsense.ro și a furnizorilor săi și este protejat de Legea drepturilor de autor și aferente. drepturi și prin legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul artsense.ro a oricăruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepsește conform legii. artsense.ro și logo-ul artsense sunt mărci înregistrate ale artsense.ro.

artsense.ro poate acorda Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza, intr-o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplică strict conținutului (conținutului) definit(e), pentru o perioadă stabilită în acord și numai persoanei (persoanelor) cărora le este (persoanele) autorizate să utilizeze astfel de conținut(e), fără a putea folosi alt(e) conținut(e) artsense. site-ul .ro.

Utilizarea pe artsense.ro a oricărui nume de marcă înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă.Artsense.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută răspunzătoare pentru daunele rezultate din utilizarea conținutului site-ului.

 1. Declinarea răspunderii

artsense.ro nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la artsense.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente informatice potențial dăunătoare, că sunt lipsite de erori, omisiuni, defecte, întârzieri. sau întreruperi în funcționare sau transmisie, defecțiuni de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe propriul risc, artsense.ro fiind liber de orice răspundere pentru orice daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului. sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. artsense.ro nu este responsabil pentru erorile sau omisiunile care pot aparea in scrierea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informațiile incluse pe artsense.ro au doar scop informativ și sunt furnizate cu bună-credință din surse pe care Vânzătorul le consideră a fi de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice alte informații intră sub incidența Legii cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să informeze Vânzătorul la contact@artsense.ro pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.

artsense.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site din cauza unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice, arata preturi evident eronate/derivate la produse (preturi pe care orice cumparator cu un nivel mediu de educația poate judeca ca eronată/derivată).

artsense.ro, în calitate de organizator al campaniilor promoționale, nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau deteriorarea voucherului de campanie, nu este responsabil pentru voucherele falsificate sau deteriorate și își rezervă dreptul de a anula voucherul utilizat pentru achiziție sau de a scădea valoarea acestuia. din suma de rambursat, în cazul returnării, potrivit legii, a unui produs participant la campanie.

Orice link-uri către alte site-uri sunt furnizate exclusiv în scopul de a face informațiile mai accesibile, iar Artsense.ro nu își asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru conținutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 1. Limitați accesul la site

Utilizatorii artsense.ro pot face comentarii și orice alte comunicări, pot trimite sugestii, întrebări sau informații, dacă limba lor este civilizată, iar conținutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu deranjează în niciun fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, nu servește campanii promoționale care nu au legătură cu artsense.ro, nu este e-mail în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care folosesc o adresă de e-mail falsă sau trimit mesaje electronice sau orice altă comunicare în numele altei persoane fizice sau juridice sau pe numele oricărei alte entități vor fi raportate autorităților competente. artsense.ro nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi răspunzător pentru eventualele daune cauzate de astfel de comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării materialelor/documentelor care implică texte, rânduri, recenzii etc., formulate de Utilizatori, se consideră că Utilizatorul garantează originalitatea acestora și acordă artsense.ro și afiliaților/asociaților săi, neexclusiv, nelimitat, dreptul gratuit, irevocabil și retransferabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrări derivate, precum și dreptul de a distribui, prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Utilizatorul garantează că deține toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice mijloc, astfel încât, prin utilizarea acestui conținut, să nu provoace prejudicii niciunui alt conținut natural sau legal. entitate.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate sunt: nume si prenume, telefon, adresa (locuinta/resedinta), e-mail.

Atunci când un Utilizator își creează un cont pe artsense.ro, el/ea va primi comunicări comerciale de la artsense.ro.

Datele colectate cu privire la newslettere și alerte sunt confidențiale. artsense.ro va putea selecta Utilizatorii cărora le va trimite newslettere și alerte.

Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Artsense.ro este obligat sa prelucreze in conditii de securitate si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: managementul economico-financiar, publicitate, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor despre starea contului lor pe artsense.ro, informarea Clientilor despre evolutia si starea Comenzilor.
Completarea de către Utilizatori a formularelor de pe Site constituie acceptarea necondiționată ca astfel de date să fie incluse în baza de date artsense.ro și utilizarea și prelucrarea de către artsense.ro, afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea activităților enumerate mai sus, inclusiv, dar fără a se limita către furnizorii de servicii de marketing, curierat, plăți/bancare.

Clienților li se garantează drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu a fi supus unei decizii individuale, dreptul de a actiona in justitie in cazul incalcarii drepturilor lor. Clienții au dreptul de a solicita ștergerea totală sau parțială a datelor lor personale. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus pe baza unei cereri scrise, semnate si datate, depuse la artsense.ro

Refuzul furnizării acestor date va face imposibilă onorarea Comenzilor.

În cazul în care Clientul își modifică datele personale deja livrate către Artsense.ro prin utilizarea formularelor de pe site și există Comenzi în derulare, Comenzile vor păstra datele din momentul plasării Comenzii iar livrarea produselor se va face luând luând în considerare datele nou modificate.

artsense.ro nu solicită Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc.) informații confidențiale, date de cont bancar, parole personale etc. If the User discloses them to third parties, he bears full responsibility for his actions. Astfel, în cazurile dezvăluirii unor astfel de date, Utilizatorul nu poate trage la răspundere Artsense.ro pentru orice fel de daune.

 1. Înregistrarea ca utilizator

Pentru a-si crea un cont pe site-ul artsense.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valabila. artsense.ro poate refuza cererea de înregistrare în cazul în care constată că Utilizatorul a folosit informații care nu sunt conforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod care nu este în conformitate cu utilizarea normală.

 1. Prețuri

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + costurile de transport si/sau de colectare. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate prețurile pentru produsele și serviciile vândute prin intermediul site-ului artsense.ro sunt exprimate în Lei și conțin TVA de 19% sau 9%.

 1. Comanda

Prin finalizarea Comenzii, Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt adevarate si corecte, in caz contrar el/ea poate suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmise gresit etc.).

artsense.ro nu poate fi facut responsabil pentru informatiile introduse incorect, care pot avea ca rezultat intarzieri la livrare. În acest context, toate taxele de expediere suportate pentru reexpedierea Comenzii vor fi percepute de Client.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul este de acord ca un reprezentant artsense.ro să îl poată contacta prin orice mijloc disponibil agreat de Părți (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a Comenzii.

Confirmarea Comenzii dumneavoastră se va face prin trimiterea automată a unui e-mail la adresa asociată contului dumneavoastră de Client. Acest e-mail este doar o confirmare de primire a cererii dumneavoastră de comandă. Contractul dumneavoastră de achiziție a acestor produse nu este complet până când nu vă trimitem un e-mail prin care vă anunțăm că produsele au fost expediate.

artsense.ro poate refuza o Comandă în urma notificării prealabile a Clientului, fără nicio obligație între părți și fără ca oricare dintre părți să poată pretinde daune-interese, pentru următoarele situații:

eșecul/invalidarea tranzacției online;neacceptarea de către banca emitentă a cardului/tranzacției Clientului;

date incomplete sau incorecte ale Clientului;

Activitatea Clientului poate cauza daune site-ului/partenerilor artsense.ro;

livrări consecutive eșuate;

alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca metoda de plata este valabila si ca aceasta nu este obtinuta printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la metoda de plata.

Chiar dacă a luat toate măsurile pentru a se asigura că informațiile prezentate pe acest site sunt exacte și corecte, artsense.ro nu poate fi făcut responsabil pentru eventualele inexactități care pot apărea în completarea de către Client a formularelor de pe site pentru finalizarea Comenzii. . Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea acurateței, exhaustivității și utilității informațiilor furnizate în formularele disponibile pe acest site.

In anumite situatii si din motive justificate, artsense.ro isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda. In aceste situatii artsense.ro va anunta Clientul la adresa de e-mail sau numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului in momentul plasarii Comenzii si va rambursa suma platita.

Contractul se considera incheiat intre Client si artsense.ro atunci cand Clientul primeste de la artsense.ro, prin posta electronica (e-mail) notificarea de expediere a Comenzii.

În cazul în care un Bun și/sau Serviciu comandat de Client nu poate fi livrat de către artsense.ro, ne angajăm să informăm Clientul despre acest fapt și să returnăm în contul Clientului contraprestația pentru Bun și/sau Serviciu, în termen de maximum 30 zile de la data la care artsense.ro a luat cunoștință de acest fapt sau de la data la care Clientul și-a exprimat în mod expres intenția de a rezilia Contractul.

 1. Facturare – plăți

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vânzătorul va emite o factură către Client pentru Produsele și Serviciile livrate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform legislației în vigoare.

Plata se poate face ramburs la livrare.

 1. Garanție

Pentru produsele achizitionate din magazinul online artsense.ro oferim garantie in conformitate cu Legea nr. 449/2003.

Cauze pentru pierderea garanției:

Deteriorări sau deteriorări mecanice; expunerea excesivă la radiațiile solare; lipsa sau modificarea seriei de produse; modificări ale produsului; deteriorarea mecanică cauzată de lovirea produsului sau deteriorarea marcajului cu modelul și seria acestuia; inundații, incendii, expunere la lumina soarelui, descărcări electrice, modificări sau instalații necorespunzătoare, intervenții neautorizate;

artsense.ro nu oferă garanții Clienților:

dacă produsul achiziționat nu corespunde cerințelor sau așteptărilor Clientului;

după expirarea perioadei pentru care Vânzătorul oferă garanția produsului;

în cazul în care înlocuirea produselor sau componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv din cauza lipsei de utilaje sau tehnologie aferentă.

Sunt valabile toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare privind garantia produselor comercializate. Drepturile clienților sunt cele prevăzute de legislația în vigoare. Garanția nu se extinde la nicio daune cauzate de utilizarea produsului.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992 si legea 449/2003, cu completarile si modificarile ulterioare.

 1. Livrarea

Livrarea Comenzii se face conform conditiilor sectiunii Livrare Produse afisata pe prima pagina a artsense.ro.
Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmării comenzii.

In cazul in care Clientul refuza sa primeasca produsele comandate fara motive justificate, artsense.ro isi asuma dreptul de a impune plata costurilor de transport prin adaugarea acestora la valoarea comenzilor viitoare. Clientul va fi informat despre acest cost suplimentar înainte de expedierea comenzii care conține taxe de transport restante.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face prin intermediul unui operator logistic agreat. Există un interval de 12-24 ore între înregistrarea comenzii și ridicarea acesteia de către operator. Orice întârziere suplimentară va fi comunicată Clientului și se va conveni cu Clientul o nouă dată de livrare, care nu poate depăși perioada maximă menționată mai sus.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor s-au modificat dupa confirmarea Comenzii), artsense.ro va informa Clientul despre indisponibilitate si sumele pe care le-a platit vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificările de preț sau caracteristici ale produselor, modificând astfel Comanda inițială, iar artsense.ro va livra produsele conform Comanda modificată.

11.1.Condiții de livrare

La cererea artsense.ro sau a Curierului/Operatorului Logistic, Clientul își va dovedi identitatea, dacă este cazul prin unul sau mai multe documente emise de autoritățile oficiale și va comunica numărul Comenzii atribuit de Vânzător.

În cazul în care Clientul nu poate primi Comanda personal, Comanda va fi lăsată la adresa specificată numai unei persoane cu vârsta peste 18 ani și numai dacă Curierul/Operatorul Logistic îi comunică numărul Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu poate fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

În cazul în care Clientul nu poate primi Comanda personal, Comanda va fi lăsată la adresa specificată numai unei persoane cu vârsta peste 18 ani și numai dacă Curierul/Operatorul Logistic îi comunică numărul Comenzii.

Clientul va fi contactat telefonic de către Curier/Operatorul Logistic în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței sale la adresa și ora selectate la validarea Comenzii pe site.

Clientul este obligat să fie prezent la adresa de livrare indicată, în intervalul orar selectat, în caz contrar i se va percepe taxa de transport pentru o eventuală nouă livrare. Intervalul orar poate fi modificat după selecție, doar cu acordul curierului.

Livrarea se considera finalizata de catre artsense.ro, in momentul livrarii produselor comandate catre Client la adresa aleasa de catre Client in momentul plasarii Comenzii.

11.2.Recepția produselor

Clientul este obligat să semneze bonul de livrare (AWB)/dovada de livrare prezentată de curier/operatorul logistic la livrarea produselor comandate, la care se anexează factura care conține toate informațiile despre produsele livrate (denumirea produsului, cantitatea, Preț). De asemenea, Clientul va verifica dacă produsele sunt deteriorate sau dacă există lipsuri, iar eventualele probleme vor fi menționate în formă olografică pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate în considerare.

Prin semnarea bonului de livrare, Clientul confirma primirea produselor comandate in stare buna si integral.

Costuri de transport si transport gratuit

Greutate [Kg] Greutatea tuturor bunurilor/comenziiCost[Lei]Cost/livrare
1-5 Kg35 lei
5-10 Kg50 lei
11-20 Kg75 lei
20-32 Kg110 lei

Cheltuielile de transport vor fi suportate de client pentru marfa cu valoare mai mica de 500 lei. Plata se va face catre operatorul logistic in momentul livrarii coletului. Costul expediției este raportat la greutatea mărfurilor:

Va recomandam sa verificati starea ambalajului iar pentru cei care prezinta semne avansate de deteriorare, zgarieturi sau indoituri care pot afecta produsele din interior, va rugam sa refuzati coletul(le).

Procesarea comenzilor și livrarea mărfurilor

Comenzile sunt procesate în 48 de ore lucrătoare de la expediere.

Livrarea se va face printr-un operator logistic potrivit tipului de marfa. Termenul de livrare nu va depăși 48 de ore de la data și ora procesării comenzii dumneavoastră. Comanda dvs. este considerată valabilă atunci când procesul de plată este finalizat.

Garantie produs

Produsele vândute pe site-ul nostru, artsense.ro, sunt produse folosite, vechi. Încercăm să evidențiem cât mai mult detaliile importante din această perspectivă, prin poze cu detalii și descriere deosebite. Vă rugăm să vă asigurați că ați luat o decizie de cumpărare în cunoștință de cauză.

Conditiile de garantie sunt prevazute de legea 449/2003 si O.G. 21/1992 și le respectăm.

30 de zile drept de retur

Fiecare dintre noi este un client, așa că înțelegem foarte bine dorințele clienților noștri. Pentru comenzile dumneavoastră aveți la dispoziție 30 de zile calendaristice în care vă puteți răzgândi și returna produsele fără a da un motiv (conform ordonanței de urgență 34/2014).

Odată ce primim produsele vom face aranjamentele necesare pentru returnarea banilor, direct în contul dumneavoastră bancar. Pentru a începe procesul de returnare, vă rugăm să completați formularul de retur.

 1. Campanii promotionale

12.1. Coduri promoționale

Codurile promoționale oferite de artsense.ro prin orice promoții sunt valabile exclusiv pentru secțiunea menționată în e-mailul de trimitere a codului, dacă nu se specifică altfel. Codurile promoționale pot fi utilizate doar în momentul plasării Comenzii, nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii după ce aceasta a fost plasată.

Codurile promoționale nu pot fi aplicate produselor care fac deja parte dintr-o altă campanie promoțională sau care sunt deja reduse. Se achizitioneaza la pretul afisat pe site.

Un singur cod promoțional poate fi utilizat într-o Comandă, pagina de Comandă nu permite utilizarea mai multor coduri în aceeași Comandă. Pentru eligibilitatea la o promoție nu se ia în considerare valoarea transportului, dacă nu se specifică altfel. Promoțiile care oferă costuri de transport gratuite sau reduse se aplică pe livrare.

In cazul in care s-a aplicat un cod promotional unei Comenzi care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv, Clientul are dreptul de a solicita reactivarea codului promotional in cauza exclusiv in scris, prin e-mail la contact@artsense. ro, conținând ID-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului și codul promoțional. Codul promoțional va fi reactivat pentru o perioadă în conformitate cu perioada de valabilitate a regulamentului în temeiul căruia funcționează codul promoțional.

Atenţie! Promoțiile pe Artsense.ro nu sunt cumulative. Acest lucru este valabil pentru orice formă de reducere (carduri de fidelitate, coduri promoționale, tichete cadou, reduceri procentuale pe site etc.), de regulă, cu excepția cazului în care se prevede altfel în promoție. De asemenea, in cazul voucherelor procentuale existente, detinatorul unui astfel de voucher nu poate beneficia de discountul cumulat conferit prin aplicarea voucherului procentual reducerii deja existente in cadrul unei promotii. Anumite campanii promotionale nu pot fi combinate cu alte reduceri, promotii sau actiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat în regulamentul campaniei respective.
artsense.ro stabilește unilateral sau în colaborare cu unii dintre furnizorii săi regulile promoțiilor și concursurilor pe care le organizează pe artsense.ro, care sunt publicate exclusiv pe site. Promoțiile se aplică comenzilor care respectă în totalitate regulile postate pe site, în perioada de valabilitate clar menționată și în limita stocului disponibil.Artsense.ro nu garantează disponibilitatea în stoc de produse pe toată perioada promoției și poate retrage promoția. fara notificare prealabila.

12.2. Întreruperea campaniei de promovare

In cazul unei campanii promotionale organizate de artsense.ro, acesta, in calitate de organizator, isi rezerva dreptul de a intrerupe campania promotionala in orice moment pe parcursul campaniei, cu notificarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre conditiile prevazute in regulamentul campaniei in cauza, in perioada campaniei, din motive justificate, dar nu inainte de a anunta publicul asupra acestor modificari.

12.3 Vouchere/cupoane/coduri promoționale

12.3.1 Prevederi generale

Voucher = cod promoțional, cupon promoțional.

Fiecare voucher este identificat printr-un cod voucher și are diferite cerințe pentru a fi valabil și aplicabil. Vă rugăm să verificați cu atenție toate detaliile și informațiile de pe voucher pentru a vă putea acorda reducerea.

Valoarea fiecărui voucher este specificată pe acesta.

Taxele de transport și manipulare se aplică oricărui produs achiziționat, indiferent de valoare, cu excepția cazului în care se prevede altfel în promoții, reglementări etc. Astfel, dacă un voucher impune o anumită valoare minimă de cumpărare pentru anumite produse, pentru aceste produse se aplică și taxele de transport, manipulare etc. Un voucher nu poate fi folosit pentru a plăti taxe, livrare, manipulare sau alte servicii, cu excepția cazului în care se convine altfel.
Orice articol, indiferent de promotie va avea o valoare minima, artsense.ro nu poate vinde produse cu valoare zero.

Clientul va achita taxa la care este obligat legal conform promotiei.

Voucherele sunt valabile doar dacă sunt folosite pe site-ul artsense.ro.

Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule.

Voucherele nu sunt pentru revânzare și nu pot fi convertite în numerar.

Voucherele nu sunt pentru revânzare și nu pot fi convertite în numerar.

Toate prevederile de fraudă menționate pe site-ul artsense.ro sunt pe deplin aplicabile fraudei cu voucher și tentativele de fraudă vor fi raportate autorităților competente.

12.3.2 Condiții de aplicare

Fiecare voucher va fi limitat în așa fel încât să nu fie permis mai mult de un voucher de la aceeași adresă IP/aceeași adresă.

Orice promoție la care se aplică vouchere de reducere este limitată la un voucher per persoană fizică sau persoană juridică (identificată ca client/utilizator/utilizator).

Fiecare voucher este limitat la o singură utilizare și este valabil pentru o perioadă limitată de timp, așa cum se precizează în termenii și condițiile aferente, în e-mailul ofertei de voucher și în secțiunea „vouchere” contului de utilizator, sau așa cum se menționează în fiecare promoție individuală/ oferi. artsense.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere in orice moment, cu notificarea prealabila a clientilor.

Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promotii/oferte cu exceptia celor strict mentionate in oferta respectiva.

În cazul în care produsele pentru care s-a acordat voucherul și pentru care clientul s-a calificat pentru promoție nu au fost achiziționate, voucherul nu poate fi aplicat. De exemplu, voucherele acordate pentru anumite produse care sunt ulterior anulate/returnate de către client nu pot fi considerate valabile, ele producând efect doar ca reducere aplicată acelor produse efectiv plătite.

Voucherul se aplica doar produselor/categoriilor mentionate expres ca eligibile in promotie. Produsele care sunt excluse din promotie sunt comunicate in termeni si conditii sau in anumite reglementari sau oferte speciale in sectiunea „exceptii”. Aceste excepții includ produse care prin lege nu pot fi vândute cu reducere.

Ofertele promotionale nu pot fi combinate in aceeasi comanda. Se poate folosi un singur voucher de reducere pentru fiecare comandă.

În cazul comenzilor care conțin mai mult de un produs, valoarea voucherului de reducere este alocată fiecărui produs în funcție de valoarea ponderată a produsului respectiv în valoarea totală a comenzii, excluzând taxele de transport, manipulare și alte servicii.

Orice voucher va fi valabil de la data la care este aplicat ca reducere la comanda deja plasata. Un voucher nu poate fi aplicat unei comenzi plasate anterior.

12.3.3 Anulare, refuz, comanda de retur

In cazul returnarii produselor achizitionate cu voucher, discountul acordat poate fi dedus din valoarea returului.

În cazul în care o comandă căreia i s-a aplicat o reducere de voucher este anulată, respinsă sau returnată integral, clientului i se va rambursa întreaga sumă plătită, iar voucherul își va pierde valabilitatea și nu poate fi reactivat.

În cazul în care o comandă căreia i s-a aplicat o reducere de voucher și care conține mai multe produse este anulată, respinsă sau parțial returnată, reducerea acordată prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicată celorlalte produse rămase în comandă dacă valoarea comenzii nu corespunde conditiile ofertei/promotiei. artsense.ro nu va rambursa valoarea alocata din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate care fac parte dintr-o comanda cu mai multe produse. Clientului i se va rambursa suma plătită pentru produse.

12.4 Campanii de cadouri

Orice promoție în care este oferit un produs cadou este limitată la o comandă per persoană fizică sau persoană juridică (identificată ca client/utilizator/utilizator).

În cazul în care o comandă pentru care se oferă un produs cadou este respinsă sau returnată integral, clientul este obligat să returneze produsul cadou în starea sa originală, nedeteriorată și desigilată. Condițiile complete de returnare pot fi găsite la punctul 13. Politica de returnare.

 1. Politica de returnare. Dreptul de retragere

13.1 Condiții generale

artsense.ro ofera posibilitatea returnarii produselor clientilor care isi anunta intentia in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Returul coletului se face exclusiv prin plata costurilor de către Client. Produsele pot fi returnate de orice firma de curierat care asigura livrarea coletului de retur la adresa Comerciantului. Adresa la care se trimit coletele retur este sos Bucuresti-Targoviste, nr. 256 A, Buftea, Ilfov.

In cazul retragerii din contract, clientul este obligat sa returneze produsele achizitionate in maxim 30 de zile de la data retragerii din contract.

Termeni si conditii pentru returnarea produselor

Clientul este obligat sa notifice artsense.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin email la contact@artsense.ro in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produselor. În caz contrar, artsense.ro poate refuza coletul.

Conditii de returnare a produselor

In orice caz de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si cu toate documentele care l-au insotit. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare ca atunci când au fost primite: fără defecte (cu excepția viciilor ascunse și cu excepția defectelor deja semnalate de Client în corespondența cu artsense.ro).

Produsele returnate trebuie sa respecte valorile initiale inscrise pe ambalaj. Produsele care au fost deja folosite și care nu pot fi revândute nu sunt acceptate pentru returnare.

In conformitate cu legea in vigoare, artsense.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) sau se pot deteriora rapid.

Produsele care constituie un set trebuie returnate ca set.

In cazul in care o comanda pentru care a fost oferit un produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze produsul cadou in starea sa originala, nedeteriorata si desigilata. Conditiile campaniilor promotionale se gasesc la pct. 12. Campanii promoționale și mai precis punctul 12.4 Campanii de cadouri.

Condiții de returnare a banilor

Pentru returnările complete ale comenzilor, Clientul va primi banii pentru produsele returnate și costul transportului plătite inițial în termen de 14 zile calendaristice de la data la care artsense.ro este informat de către Client cu privire la decizia sa de a returna produsele.

Dupa validarea returului, clientul poate primi, la alegerea sa, contravaloarea produselor sub forma unui voucher pe care il poate folosi in termen de 14 zile de la data confirmarii primirii returului de catre artsense.ro. După această dată, cuponul își pierde valabilitatea.

13.2. Dreptul de retragere

În conformitate cu Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în contractele încheiate cu profesioniști, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, Clientul are următoarele drepturi și obligații privind retragerea din contractul încheiat la un distanţă:

Clientul are dreptul de a se retrage din contract înainte de expirarea perioadei de retragere, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la articolul 13 alineatul (3) și articolul 14 din OUG nr. 34. /2014, în termen de 30 de zile de la data la care intră în posesia fizică a produsului. Costurile de retur sunt suportate de Client.
Clientul este obligat sa returneze doar acele produse care se afla in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele insotitoare). Nu acceptam pentru returnare produse care prezinta modificari fizice, zgarieturi, zgarieturi, socuri, urme de utilizare excesiva si/sau interventie neautorizata etc.

artsense.ro va rambursa Clientului contravaloarea produsului in termen de maximum 14 (paisprezece) zile de la data la care Clientul a comunicat artsense.ro decizia de retragere din contract.

artsense.ro poate amana rambursarea produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi ca produsul a fost expediat.

Potrivit legii, sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract:

– contracte de prestare de servicii, dupa prestarea integrala a serviciilor, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce Clientul a confirmat ca a luat cunostinta ca va pierde dreptul de retragere dupa finalizarea completa executarea Contractului de către Vânzător;

– furnizarea de Bunuri și/sau servicii al căror preț depinde de fluctuațiile de pe piața financiară pe care Vânzătorul nu le poate controla și care pot apărea în perioada de retragere;

– furnizarea de Bunuri realizate conform specificațiilor transmise de Cumpărător sau personalizate în mod clar;

– furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile de a se deteriora sau de a expira rapid;

– furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau de igiena si care au fost desigilate de catre Cumparator;

– livrarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, dupa natura lor, inseparabil amestecate cu alte articole;

– contracte în cazul în care Clientul a solicitat în mod expres Vânzătorului să vină la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparații sau întreținere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vânzătorul furnizează alte servicii decât cele solicitate în mod expres de Cumpărător sau furnizează Bunuri altele decât piese de schimb indispensabile pentru efectuarea lucrărilor de întreținere sau reparații, dreptul de retragere se va aplica acestor Servicii suplimentare sau Bunuri;

– furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate care au fost desigilate după livrare;

– furnizarea de ziare, periodice și reviste, cu excepția contractelor de abonament pentru furnizarea unor astfel de publicații;

– furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport tangibil, dacă furnizarea a început cu acordul prealabil expres al Clientului și după ce Clientul a confirmat că este conștient că își va pierde dreptul de retragere. Aceste limitări se aplică conform OUG 34/2014 art. 16;

Exercitarea dreptului de retragere

În cazul în care Clientul solicită retragerea din Contract în termenul legal de retragere, dacă Comanda este achitată, artsense.ro se obligă să returneze suma în termen de 14 (paisprezece) zile de la data notificării de către Client a deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi rambursată după cum urmează:

 1. pentru Comenzile plătite prin card online>prin rambursare în contul din care a fost efectuată plata;
 2. pentru Comenzile plătite prin Op/Remittance/ Transfer/ Bank Card->prin transfer bancar;
 3. Clientul va informa artsense.ro despre intentia sa de a se retrage din contract prin completarea unui formular de retur.
 4. Forță majoră

Niciuna dintre părți contractuale nu poate fi făcută răspunzătoare pentru neexecutarea (totală/parțială) sau cu întârziere în executarea obligațiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forță majoră. Părțile se vor informa reciproc de îndată asupra cazului de forță majoră și vor lua toate măsurile necesare pentru limitarea consecințelor evenimentului.

Dacă evenimentul de forță majoră nu încetează în termen de 15 zile, părțile au dreptul de a rezilia unilateral contractul fără a pretinde daune-interese.

Forța majoră se dovedește în condițiile legii.

 1. Soluționare a litigiilor. Lege aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice litigiu apărut între artsense.ro și Client va fi soluționat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, prima modalitate de soluționare este medierea, în condițiile legii, iar în cazul în care aceasta nu reușește, se va recurge la instanțele judecătorești române competente de la domiciliul Clientului.

 1. Fraudă

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat care expiră după o perioadă predefinită, pentru a beneficia de promoții sau oferte, sau orice comportament fraudulos de natură să afecteze buna desfășurare a campaniilor, este interzisă și va fi considerată o tentativă de fraudă. . Proprietarul artsense.ro își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile promoțiilor sau ofertelor în derulare, de a anula contul fără preaviz, notificare, alte formalități sau compensații.

Orice tentativă de fraudă sau orice fraudă (cum ar fi, dar fără a se limita la: accesarea datelor clienților artsense.ro, modificarea conținutului site-ului, încercarea de a afecta performanța serverelor artsense.ro, deturnarea conținutului livrărilor către terți etc. .) vor fi pedepsite conform legii penale.

 1. Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus este considerată nulă sau invalidă, aceasta nu va afecta valabilitatea clauzelor rămase.

Termenii și condițiile prezentate respectă legislația în vigoare: Legea 365/2002 privind comerțul electronic și Legea 51/2003 pentru aprobarea O.G. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Actualizat la 29.03.2023: Vicaj S.R.L.- artsense.ro.

You don't have permission to register
X